Βιβλιοθήκη Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Β΄, στα Οινόφυτα Βοιωτίας


Πληροφορίες

Η βιβλιοθήκη έχοντας τις πόρτες  ανοιχτές για ελεύθερη και ισότιμη χρήση από όλα τα μέλη της κοινότητάς μας, καταφέρνει να συμβάλλει στην δια βίου σφαιρική εκπαίδευση αλλά και στην ανύψωση του πνευματικού επιπέδου των κατοίκων παρέχοντας πρόσβαση σε όλους όχι μόνο στην συλλογή των βιβλίων της αλλά και στα ποικίλα εκπαιδευτικά προγράμματα, στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει.

Η μέριμνα όμως του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Β΄για τον τόπο που τον “άνδρωσε”, δεν σταματά εδώ. Συνεχίζει να εμπλουτίζει την συλλογή του με βιβλία που ο ίδιος επιλέγει ένα – ένα, φροντίζει για την κάλυψη των αναγκών της Βιβλιοθήκης, προτείνει και επικυρώνει συνεργασίες με άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, παρίσταται στις εκδηλώσεις αλλά και στέκεται αρωγός στην πραγματοποίηση όλων των δραστηριοτήτων που στόχο έχουν την πνευματική καλλιέργεια των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Που θα μας βρείτε

  • Καπετάν Ιωάννη Λιάπη 2,32009, Οινόφυτα

  • 22620-32168

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Έργο του Μακαριωτάτου

Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Β'